Dopis DVT povodom otpočinjanja postupka preispitivanja

Najnovije:

Podelite članak


ObaveštenjeBeograd, 24. jun 2011.

Obaveštavamo Vas da je stalni sastav Državnog veća tužilaca, saglasno Pravilniku o postupku preispitivanja odluka prvog sastava Državnog veća tužilaca i primeni kriterijuma i merila za ocenu stručnosti, osposobljenosti i dostojnosti („Službeni  glasnik Republike Srbije",broj 36/11) i Odluci o postupku preispitivanja odluka prvog sastava Državnog veća tužilaca („Službeni glasnik Republike Srbije", broj 37/11), otpočeo dana 31. maja 2011 godine postupak preispitivanja odluka prvog sastava Državnog veća tužilaca.

Saglasno odredbama Pravilnika postupak razgovora sa kandidatima će otpočeti dana 4. jula 2011. godine u 9 časova, u službenim prostorijama Državnog veća tužilaca u Beogradu, ulica Resavska br. 42.

Saglasno članu 5. st. 2. i 3. Pravilnika o postupku preispitivanja odluka prvog sastava Državnog veća tužilaca i primeni kriterijuma i merila za ocenu stručnosti osposobljenosti i dostojnosti, pozivamo vas da odredite predstavnike koji bi posmatrali ovaj  postupak, i o tome obavestite Državno veće tužilaca, imajući pri tom u vidu da će razgovori sa kandidatima shodno čl. 30 st. 2 Poslovnika o radu Državnog veća tužilaca biti obavljani u dve radne grupe. Predstavnici mogu shodno čl. 7 Pravilnika da se upoznaju sa predmetima i izvrše uvid u iste od petka, 24. juna 2011 godine svakim radnim danom od 8:30 do 15:30 uključujući i subotom od 9:30 do 14:30 po prethodnoj najavi.

Spisak predstavnika možete dostaviti na elektronsku adresu ranko.jerkovic@dvt.jt.rs

Kontakt: Ranko Jerković, sekretar Državnog veća tužilaca, mejl: ranko.jerkovic@dvt.jt.rs, telefon: 064 83 24 997.

PREDSEDNIK DRŽAVNOG VEč†A TUŽILACA
Zagorka Dolovac

 

 


Dopis u izvornom obliku možete pogledati pdf OVDE 96.25 Kb

 

spot_img