Vi ste ovde: Početna Press centar Saopštenja za javnost Nenad Stefanović razrešen funkcije kooptiranog člana UO UTS

Nenad Stefanović razrešen funkcije kooptiranog člana UO UTS

UTSNa 10. sednici Upravnog odbora Udruženja javnih tužilaca i zamenika javnih tužilaca Srbije, održanoj dana 27. 9. 2018. godine, iz Upravnog odbora UTS većinom glasova prisutnih članova razrešen je funkcije kooptiranog člana Upravnog odbora UTS, Nenad Stefanović, s obzirom da je postao predsednik novoformiranog Udruženja sudija i tužilaca Srbije (UST).

Upravni odbor Udruženja tužilaca Srbije

Uručene nagrade Uručene nagrade "Vitez poziva", laureat između ostalih i Goran Ilić Nagrade "Vitez poziva" svečano su uručene na Velikoj sceni Narodnog pozorišta sociologu Jovi Bakiću, novinarki Ljubici Gojgić, tužiocu Goranu Iliću,... More detail
Konačni rezultati glasanja i informacija o konstituisanim organima Udruženja tužilaca Srbije Konačni rezultati glasanja i informacija o konstituisanim organima Udruženja tužilaca Srbije Na XI Skupštini Udruženja javnih tužilaca i zamenika javnih tužilaca izabrani su novi organi Udruženja. Informaciju o konstituisanim organima možete... More detail
Saopštenje povodom izbora novih organa Udruženja javnih tužilaca i zamenika javnih tužilaca Srbije Saopštenje povodom izbora novih organa Udruženja javnih tužilaca i zamenika javnih tužilaca Srbije U Beogradu 07.12.2018. godine održana je Izborna skupština Udruženja javnih tužilaca i zamenika javnih tužilaca Srbije. More detail