Vi ste ovde: Početna Press centar Saopštenja za javnost Upravni odbor UTS predložio Skupštini datume održavanja Izborne skupštine

Upravni odbor UTS predložio Skupštini datume održavanja Izborne skupštine

UTSUpravni odbor Udruženja tužilaca Srbje zaključio da bi prvenstveni datum održavanja Izborne skupštine trebao da bude 7.12.2018.

Kao drugi mogući datum organima zaduženim za sazivanje Skupštine preporučen je 1.3.2019. godine.

Markeš: Nema demokratije bez nezavisnih sudova i nezavisnog tužilaštva Markeš: Nema demokratije bez nezavisnih sudova i nezavisnog tužilaštva Predsednik Upravnog odbora Evropskog udruženja sudija i tužilaca za demokratiju i slobodu Filip Markeš izjavio je da danas problem sa demokratijom nema... More detail
Ne odgovara im stvarnost, pa kreiraju svoju Ne odgovara im stvarnost, pa kreiraju svoju Naše izvršne vlasti su navikle na to da je čitava vlast njihova i da ta ona ne može ni sa kim da se deli. Zato su svi koji misle drugačije i spremni... More detail
Negativna kampanja protiv pet članova Državnog veća tužilaca se nastavlja: Udruženje tužilaca na udaru zbog kritika vlasti Negativna kampanja protiv pet članova Državnog veća tužilaca se nastavlja: Udruženje tužilaca na udaru zbog kritika vlasti Udruženje tužilaca Srbije, strukovno udruženje čiji su stavovi često u sukobu sa onima izvršne vlasti, iznova se našlo na stranicama tabloida. More detail