Vi ste ovde: Početna Press centar Saopštenja za javnost Upravni odbor UTS predložio Skupštini datume održavanja Izborne skupštine

Upravni odbor UTS predložio Skupštini datume održavanja Izborne skupštine

UTSUpravni odbor Udruženja tužilaca Srbje zaključio da bi prvenstveni datum održavanja Izborne skupštine trebao da bude 7.12.2018.

Kao drugi mogući datum organima zaduženim za sazivanje Skupštine preporučen je 1.3.2019. godine.

Uručene nagrade Uručene nagrade "Vitez poziva", laureat između ostalih i Goran Ilić Nagrade "Vitez poziva" svečano su uručene na Velikoj sceni Narodnog pozorišta sociologu Jovi Bakiću, novinarki Ljubici Gojgić, tužiocu Goranu Iliću,... More detail
Konačni rezultati glasanja i informacija o konstituisanim organima Udruženja tužilaca Srbije Konačni rezultati glasanja i informacija o konstituisanim organima Udruženja tužilaca Srbije Na XI Skupštini Udruženja javnih tužilaca i zamenika javnih tužilaca izabrani su novi organi Udruženja. Informaciju o konstituisanim organima možete... More detail
Saopštenje povodom izbora novih organa Udruženja javnih tužilaca i zamenika javnih tužilaca Srbije Saopštenje povodom izbora novih organa Udruženja javnih tužilaca i zamenika javnih tužilaca Srbije U Beogradu 07.12.2018. godine održana je Izborna skupština Udruženja javnih tužilaca i zamenika javnih tužilaca Srbije. More detail