Vi ste ovde: Početna Press centar Saopštenja za javnost Poboljšati bezbednost u Palati pravde

Poboljšati bezbednost u Palati pravde

Udruženje javnih tužilaca i zamenika javnih tužilaca Srbije, povodom neprestanih, višemesečnih, anonimnih lažnih dojava o podmetnutim bombama u Palati pravde u Beogradu, poziva nadležne državne organe da otkriju ko stoji iza ovih nezakonitih radnji i da učine sve na poboljšanju bezbednosnih uslova u Palati pravde, kako u pogledu tehničkih uslova tako i u pogledu ljudskih kapaciteta angažovanih na poslovima obezbeđenja.

Ovo je neophodno uraditi kako bi nam se obezbedilo nesmetano obavljanje naših svakodnevnih poslova i kako bi građani mogli ostvariti svoja prava pred nadležnim sudovima.

Beograd, 5. jun 2008. godine

Saopštenje povodom još jednog vida zloupotrebe medija Saopštenje povodom još jednog vida zloupotrebe medija Po ko zna koji put javnost Srbije je svedok zloupotrebe medija u svrhu diskreditacije kredibiliteta pojedinca, koji se usuđuje da koristi Ustavom zagarantovano... More detail
Pohvala darovitosti da se izbegne reč nezavisan (ili poneki argument zbog čega bi javno tužilaštvo trebalo da bude nezavisan organ) Pohvala darovitosti da se izbegne reč nezavisan (ili poneki argument zbog čega bi javno tužilaštvo trebalo da bude nezavisan organ) Ako javno tužilaštvo i dalje bude samostalan državni organ, najveći učinak amandmana će biti u onom što neće biti izmenjeno, a to je kontrola politike... More detail
Platforma Platforma "Otvorena vrata pravosuđa" počela sa radom Počela je sa radom platforma Otvorena vrata pravosuđa. To je digitalni portal edukativnog karaktera, kreiran da omogući građanima lakše informisanje... More detail