Redovna izveštajna skupština Udruženja tužilaca Srbije

Najnovije:

Podelite članak


ObaveštenjeBeograd, 18. jun 2012.

Udruženje javnih tužilaca i zamenika javnih tužilaca poziva vas da Vas da 30. juna 2012. godine u Aeroklubu (Uzun Mirkova 4) prisustvujete Redovnoj izveštajnoj skupštini Udruženja javnih tužilaca i zamenika javnih tužilaca Srbije, sa početkom u 12.00 časova.

Imajući u vidu član 24. Statuta Udruženja javnih tužilaca i zamenika javnih tužilaca Srbije i zajedničku Odluku 63/12 predsednika Skupštine i Upravnog odbora donesenoj na sednici UO održanog 12. maja 2012. godine saziva se Redovna izveštajna skupština Udruženja javnih tužilaca i zamenika javnih tužilaca Srbije za subotu, 30. jun 2012. godine u 12,00 časova u Aeroklubu u Beogradu (Uzun Mirkova 4).

Na Skupštini će biti usvojeni Godišnji izveštaj o radu, Godišnji finansijski izveštaj i Plan rada Udruženja.

Dnevni red i materijali će biti podeljeni na samoj Skupštini.

Ujedno Vas obaveštavamo:

– Učešće na Skupštini može da uzme svaki član Udruženja;
– Član Udruženja koji ima ovlašćenje pet članova Udruženja, učestvuje u radu Redovne skupštine kao član i predstavnik članova koji su mu dali ovlašćenje.

Molimo Vas da svoje učešće na Skupštini Udruženja potvrdite najkasnije do 22. juna putem telefona (011/30 31 909), elektronske pošte (udruzenjetuzilacasrbije@gmail.com) ili poštom iz organizaciono tehničkih razloga.

UKOLIKO NISTE U MOGUč†NOSTI DA PRISUSTVUJETE SKUPšTINI, MOLIMO VAS DA OVLASTITE NEKOG OD KOLEGA DA VAS PREDSTAVLJA.

zip OVDE 14.13 Kb možete preuzeti obrazac punomoćja.

Evidenciju Vašeg članstva u Udruženju možete proveriti posredstvom kancelarije Udruženja na broj telefona 011-303-19-09.

 

spot_img
Previous article
Next article